Najadlax med sallad på rotselleri och pepparrot

Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
0
Najadlax med sallad på rotselleri och pepparrot

Små laxtilltugg är alltid populärt som mingelmat eller som förrätt. Najadlax med sallad på rotselleri och pepparrot är en snabb och enkel variant med sting.

Najadlax med sallad på rotselleri och pepparrot

Ingredienser

8 portioner
200 g  rotselleri
1/2   kruka persilja
2 dl  smetana
2 msk  riven pepparrot
1 msk  söt senap
salt

Till servering

najadlax i skivor
knäckebröd

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på knäckebrödet. Fri från ägg.
Gör glutenfri: Välj glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: Välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut smetana mot Sour Supreme (innehåller soja) eller liknande mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi765 KJ / 183 kCal
Fett12.6 g
Salt0.2 g
Kolhydrater11.2 g
Protein4.7 g

Testa liknande recept

Färskost med gräslök och najadlax
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Krämig kålsallad med äpple
Betyg 2.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rotselleriflarn med silverlökssallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Persiljestekt fläskytterfilé med rostade rotfrukter
Betyg 4.3 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Inlagd sill med äpple, dill och pepparrot
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga