Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Najadlax med sallad på rotselleri och pepparrot

Små laxtilltugg är alltid populärt som mingelmat eller som förrätt. Najadlax med sallad på rotselleri och pepparrot är en snabb och enkel variant med sting.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och riv rotsellerin. Hacka persiljan. Blanda med resten av ingredienserna och smaka av med salt.
  2. Till servering: Servera till laxen på knäckebröd.

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på knäckebrödet. Fri från ägg.
Gör glutenfri: Välj glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: Välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut smetana mot Sour Supreme (innehåller soja) eller liknande mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Ingredienser

Portioner: 8
  • 200 g rotselleri
  • 1/2 kruka persilja
  • 2 dl smetana
  • 2 msk riven pepparrot
  • 1 msk söt senap
  • salt
Till servering
  • najadlax i skivor
  • knäckebröd
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 765 kJ / 183 kCal