Najadlax med sallad på rotselleri och pepparrot

Betyg 3.3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Najadlax med sallad på rotselleri och pepparrot

Små laxtilltugg är alltid populärt som mingelmat eller som förrätt. Najadlax med sallad på rotselleri och pepparrot är en snabb och enkel variant med sting.

Najadlax med sallad på rotselleri och pepparrot

Ingredienser

8 portioner
200 g rotselleri
1/2 kruka persilja
2 dl smetana
2 msk riven pepparrot
1 msk söt senap
salt

Till servering

najadlax i skivor
knäckebröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi765 KJ / 183 kCal
Fett12.6 g
Salt0.2 g
Kolhydrater11.2 g
Protein4.7 g

Testa liknande recept

  • Färskost med gräslök och najadlax
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad