Gyllene majs och krispiga nachos gratinerade i ugn är receptet för en lyckad tacokväll. Styrkan på tacosåsen styr hettan på den här populära nachorätten. Servera gärna med den mexikanska tomatsalsan Pico de gallo. Smaker för den rätta texmexstämningen. En salsa som passar lika bra som tillbehör till kyckling som dipp till nachos.
Ostgratinerade nachos:
Kontrollera ingredienserna på nachochipsen och salsan.
Fri från ägg, gluten och laktos.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri ost.
Tomatsalsa Pico de gallo:
Fri från ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2015-11-16Hej Rosalba! Tack för att du delade med dig av dina kunskaper - detta hade vi inte så bra koll på! Hälsningar Michelle
Rosalba
2015-11-13Jag som är mexinkanska skulle aldrig äta ostgratinerade nachos tillsammans med tomatsalsan Pico de Gallo. Man kombinerar inte en tacosås som innehåller KOKT chilli frukt med Pico de Gallo som innehåller RÅ chilli frukt. (OBS!. Det är inte spansk peppar utan chilli frukt, som också växer i andra länder som Indien, Indonesien m.m.) Det är dags att ICA ändrar namnet på den här produkten som har blivit så populär i Sverige. Tack för mig.