Mustig kycklinggryta

Betyg 3.6 av 5.
58 personer har röstat
26
Mustig kycklinggryta

Mustig kycklinggryta med smaker av bacon, lök och balsamvinäger. Denna kycklingrätt blir en garanterad favorit och går snabbt att tillaga! Servera varmrätten med ris, kokta morötter och en fräsch sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Mustig kycklinggryta

Ingredienser

4 portioner
ca 600 g kycklingfiléer
75 g rökt fläsk eller bacon
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 msk smör
2 dl vatten
1/2 hönsbuljongtärning
1 krm svartpeppar
1 3/4 msk balsamvinäger
2 msk hackad persilja
1 tsk majsstärkelse

Till servering

4 port ris gärna svart råris
lättkokta morötter
sallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
58 personer har röstat

Kommentarer

Gott med balsamvinäger men saknar mustigheten.

Christer

2022-02-04

Inget mustigt alls!

Kerstin anita

2021-12-11

Nja inget vidare

Bo

2021-11-28

Näringsvärde per portion

Energi2310 KJ / 550 kCal
Fett16 g

Testa liknande recept

Chicken à la king
Betyg 4.3 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lyxig ragu på färska havskräftor
Betyg 3.5 av 5.
57 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dinkel med svamp
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pasta med rosmarindoftande kycklingragu
Betyg 3 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fransk ciderkyckling med varm quinoasallad
Betyg 4.3 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklinggryta Ferrari
Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga