Mustig kycklinggryta
Mustig kycklinggryta med smaker av bacon, lök och balsamvinäger. Denna kycklingrätt blir en garanterad favorit och går snabbt att tillaga! Servera varmrätten med ris, kokta morötter och en fräsch sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006
Ingredienser
4 portioner
ca 600 g kycklingfiléer
75 g rökt fläsk eller bacon
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 msk smör
2 dl vatten
1/2 hönsbuljongtärning
1 krm svartpeppar
1 3/4 msk balsamvinäger
2 msk hackad persilja
1 tsk majsstärkelse
Till servering
4 port ris gärna svart råris
lättkokta morötter
sallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2310 KJ / 550 kCal
Fett16 g
Kommentarer
Gott med balsamvinäger men saknar mustigheten.
Christer
2022-02-04Inget mustigt alls!
Kerstin anita
2021-12-11Nja inget vidare
Bo
2021-11-28