Mustig kycklinggryta

Betyg 3.6 av 5.60 personer har röstat
Receptet har 27 kommentarer
Mustig kycklinggryta

Mustig kycklinggryta med smaker av bacon, lök och balsamvinäger. Denna kycklingrätt blir en garanterad favorit och går snabbt att tillaga! Servera varmrätten med ris, kokta morötter och en fräsch sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Mustig kycklinggryta

Ingredienser

4 portioner
ca 600 g kycklingfiléer
75 g rökt fläsk eller bacon
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 msk smör
2 dl vatten
1/2 hönsbuljongtärning
1 krm svartpeppar
1 3/4 msk balsamvinäger
2 msk hackad persilja
1 tsk majsstärkelse

Till servering

4 port ris gärna svart råris
lättkokta morötter
sallad

Gör så här

00:04:00
00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

27 st
  • Lägg till matlagningsgrädde och soja. Då blir det naj :)

    Emilia

  • Gott med balsamvinäger men saknar mustigheten.

    Christer

  • Inget mustigt alls!

    Kerstin anita

  • Nja inget vidare

    Bo

  • Supergott.

    Margaretha

  • Jättegott! Kycklinglår är godare kött! Saltgurka till är perfekt till!

    Kajsa

  • Gott ska göra i morgon

    Lena

  • ”Mustigheten” såg vi inte röken av. Ingen favorit.

    Åke

  • Varför ska det helt plötsligt vara vinäger i all mat?

    Birgitta

  • Att kalla denna ”mustig” är och ta i. Snarare vattnig

    Patrik

Näringsvärde per portion

Energi2310 KJ / 550 kCal
Fett16 g

Testa liknande recept

  • Dinkel med svamp
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lyxig ragu på färska havskräftor
    Betyg 3.5 av 5.57 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Rökig kycklinggryta med svamp
    Betyg 3.5 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad