Mustig köttfärssås med inslag av enbär, timjan, vinbärsgelé och persilja. Snabblagat, enkelt och underbart gott! En middag som passar utmärkt till vardags. Servera med pasta och gärna en klick crème fraiche.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2005
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller olja. Välj laktofri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: Stek i olja eller mjölkfritt margarin. Byt crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anders
2015-07-25God, men den blir lite söt
Anette
2005-12-12Den var god men saknade svamp
Katarina
2005-12-12mycket god köttfärssås. Roligt med variation. Vi tyckte den smakade lime o citron. kan bero på att vår hemmagjorda vnbärsgele var sur ismaken.