Mustig köttfärspaj med tomater
Ibland kan bara tanken på paj få det att kurra i magen, men att stå och knåda ihop pajdegen kan verka allt för tidskrävande! I detta recept använder du färdig färsk pajdeg och det enda du behöver fokusera på är att steka ihop fyllningen på blandfärs, pastasås och härliga kryddor. Servera ihop med tomater och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2019
Ingredienser
4 portioner
250 g färsk pajdeg (gärna fullkorn)
1 gul lök
3 morötter
500 g blandfärs
1/2 msk olja
salt
peppar
1 vitlöksklyfta
390 g pastasås med basilika
2 ägg
150 g riven ost
250 g körsbärstomater
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3440 KJ / 825 kCal
Fett51 g
Salt3.5 g
Kolhydrater44 g
Protein46 g
Kommentarer
Jättegod
Lena
2022-10-05Jättegod 👍
Marianne
2022-10-05Gjorde egen pajdeg men köttfärsblandingen blev jätte god och fyllig
Ulrika
2022-07-30