Med färdig pajdeg går den kryddiga köttfärspajen smidigt att göra. Blanda köttfärs, morötter och kryddor och sen in i ugnen för att bli klar. Servera pajen sedan med en krispig sallad och middagen är redo att ätas.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
37 2019
Läs noga ingrediensförteckningen på pajdegen.
Fri från ägg. Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Mimmi
11/13/2020Kryddade med äppelcider i blandfärsen under stekning. Detta då vi stekte på för hög värme. Hur mumsigt som helst! Gör om detta ikväll!
Barbara
9/11/2019Fantastiskt gott! Överraskad över den rostade löken och pastasåsen som var en riktig smaksättare. Om man vill ha den extra kryddig så kan man dra i lite cayenne. Mums!
Annika
9/11/2019Dom hade skickat med pajdeg för söta pajer så maträtten var en total katastrof :(
Redaktionen ICAse
9/12/2019Hej Annika! Vad tråkigt att det blev fel för er. Men vänd dig gärna till butiken så kanske de kan ordna upp det. Hälsningar Michelle