Denna mustiga gryta på högrev är väl värd sin tid då den är helt utsökt! Din kött- och grönsaksgryta får sin karaktäristiska och tilltalande smak av att kokas mör i öl före den avnjuts med potatis eller ris och en fräsch sallad.
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen, i övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: ölen innehåller gluten, välj glutenfri öl
Gör laktosfri: använd olja till stekning
Gör mjölkproteinfri: använd olja till stekning
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sven
2022-10-27Tycker det blev en smakrik gryta. Klart jag ändrade lite. Saltade och pepprade redan när jag brynte ingredienserna. Kokade bara 1 timme drygt. Mört och gott.
Jörgen
2022-10-10Det här är ju recept på porterstek... I tärningar...
Zofia
2022-09-24Håller med! Har försökt piffa till på alla tänkbara sätt....INGEN mustig gryta.