Musslor »samfaina«

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Musslor »samfaina«

Låt blåmusslorna och blandningen av paprika, lök och pinjenötskärnor överraska med ljuvliga smaker! Sherry och dragon ger pinjenötskärnorna en extra kick. Musslor samfaina passar som en delikat aptitretare.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Musslor »samfaina«

Ingredienser

12 st
12 stora blåmusslor (eller green shell-)
1 röd paprika
1 gul lök
1/2 msk olivolja
2 msk pinjenötskärnor
1 1/2 msk sherry eller champagnevinäger
1/2 msk plockade dragonblad
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi170 KJ / 40 kCal
Fett2 g

Testa liknande recept

Moules frites
Betyg 5 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Musslor med fänkål
Betyg 4.9 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gratinerade musslor med pecorino
Betyg 4.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spansk potatissallad
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blåmusslor med mouledressing
Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade lökar med curry- och musseldipp
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga