Musslor »samfaina«

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Musslor »samfaina«

Låt blåmusslorna och blandningen av paprika, lök och pinjenötskärnor överraska med ljuvliga smaker! Sherry och dragon ger pinjenötskärnorna en extra kick. Musslor samfaina passar som en delikat aptitretare.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Musslor »samfaina«

Ingredienser

12 st
12   stora blåmusslor (eller green shell-)
1   röd paprika
1   gul lök
1/2 msk  olivolja
2 msk  pinjenötskärnor
1 1/2 msk  sherry eller champagnevinäger
1/2 msk  plockade dragonblad
salt och peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi170 KJ / 40 kCal
Fett2 g

Testa liknande recept

Ångkokta musslor med körvel
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vinkokta musslor med majonnäs
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Blåmusslor med pimentón, vitlök och vitt vin
Betyg 4.2 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spansk potatissallad
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Broccoli med musselemulsion 
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Musselgryta med sötpotatis och kokosgrädde
Betyg 4.2 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga