Musslor »samfaina«

0
0
Musslor »samfaina«

Låt blåmusslorna och blandningen av paprika, lök och pinjenötskärnor överraska med ljuvliga smaker! Sherry och dragon ger pinjenötskärnorna en extra kick. Musslor samfaina passar som en delikat aptitretare.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Musslor »samfaina«

Ingredienser

12 st
12 stora blåmusslor (eller green shell-)
1 röd paprika
1 gul lök
1/2 msk olivolja
2 msk pinjenötskärnor
1 1/2 msk sherry eller champagnevinäger
1/2 msk plockade dragonblad
salt och peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 170 KJ / 40 kCal
Fett 2 g
Läs mer om näringsvärden