Musslor »samfaina«

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Musslor »samfaina«

Låt blåmusslorna och blandningen av paprika, lök och pinjenötskärnor överraska med ljuvliga smaker! Sherry och dragon ger pinjenötskärnorna en extra kick. Musslor samfaina passar som en delikat aptitretare.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Musslor »samfaina«

Ingredienser

12 st
12 stora blåmusslor (eller green shell-)
1 röd paprika
1 gul lök
1/2 msk olivolja
2 msk pinjenötskärnor
1 1/2 msk sherry eller champagnevinäger
1/2 msk plockade dragonblad
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi170 KJ / 40 kCal
Fett2 g

Testa liknande recept

Musselgryta med sötpotatis och kokosgrädde
Betyg 4.2 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Salade fruits de mer
Betyg 2 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Blåmusslor kokta i öl
Betyg 2.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Klassiska vinkokta musslor
Betyg 4.1 av 5.113 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Spansk potatissallad
Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Musslor i kokosmjölk med lime och salladslök
Betyg 4.6 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad