Musslor »samfaina«

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Musslor »samfaina«

Låt blåmusslorna och blandningen av paprika, lök och pinjenötskärnor överraska med ljuvliga smaker! Sherry och dragon ger pinjenötskärnorna en extra kick. Musslor samfaina passar som en delikat aptitretare.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Musslor »samfaina«

Ingredienser

12 st
12 stora blåmusslor (eller green shell-)
1 röd paprika
1 gul lök
1/2 msk olivolja
2 msk pinjenötskärnor
1 1/2 msk sherry eller champagnevinäger
1/2 msk plockade dragonblad
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi170 KJ / 40 kCal
Fett2 g

Testa liknande recept

  • Spansk potatissallad
    Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Clam chowder
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Krämig skaldjurspasta
    Betyg 3.9 av 5.29 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad