Kryddig röra gjord med paprika, rostade valnötter, vitlök och granatäppelsirap. Passar perfekt som dippsås eller till mezemåltiden!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2018
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per dl.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
En klar favorit. Ja kör dock ajavar och grillad inlagd paprika istället för färska.(ofta man blir sugen på dipp på kävllen så snabbare och enklare) Granatäpple sirapen gör hela grejen tycker jag.. Hade inte velat vara utan den. Grymt gott
Vanessa
2022-04-18Med dubbelt så mycket valnötter som enligt receptet så blev det jättegott! Granatäppelsirap kan tyckas onödigt men lyfter rätten och gör den mer libanesiskt.
Lena
2021-07-24Blev jättegod utan krångel med granatäpplesirap. Hur ofta används det? Helt onödigt. Gör bara att folk inte orkar. Hade inte paprikapulver första gången. Smakade ingen skillnad med det heller. Men som sagt. Supergod! Rekommenderas!
Fredrik
2021-04-16