Muffins med lingon, kokos och choklad är en ljuvlig variant av cupcakes. Muffinsen får härliga smaker kokos, kanel, vanilj, rivet apelsinskal, lingon och choklad. Den syrliga toppingen med bas av yoghurt får karaktär av kanel och lingon.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2001
Innhåller gluten, mjölk och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Linda
2008-03-11Hej! jag är sugen på att göra dessa, men undrar ifall man kan skippa rivet skal och saft av apelsinen, eller kanske ersätta det med ngt annat?
Charlotte
2005-04-14Gott även utan toppingen. Bytte ut lingonen mot blåbär och hallon (hallon var godast) det funkade jättebra.
Jeanette
2004-12-29De här gillades av både vuxna och barn. Toppingen blir en bra syrlig kontrast till de många smakerna i muffinsen. Lägg på några frysta lingon på varj, blir fina färger. De är kanon att frysa in (utan topping förstås).