Vem älskar inte cupcakes? Nuförtiden är de ofta små och söta, men i början på 2000-talet var det den amerikanska muffinsstorleken som gällde, ju större desto bättre. Så i detta recept finns inga begränsningar, vare sig i frosting eller dekoration. Låt kreativiteten flöda!
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, mjölk och färskost.
Kommentarer
Jenny maria
8/23/2020Beskrivningen av hur man gör frostingen är inte bra. När jag vispade ingredienserna med elvisp så skar sig frostingen, bara att börja om tyvärr. 😭 I andra recept jag kollat upp står det att man rör smör och socker krämigt, SEN har man i färskosten. Det fungerar säkerligen mycket bättre.
Mimoza
8/21/2020Frostingen tål inte flera timmars rumstemperatur, inte så lämpligt för kalas alltså. Letar efter nytt recept, vill ju inte att fina mönster ska gå till spillo!
Ida
5/28/2020Kan man byta ut den lilla skvätten mjölk till vatten istället? Tack på förhand ☀️
Redaktionen ICAse
5/28/2020Hej Ida! Det är inget vi har provat men kan inte se varför det inte skulle funka. Gräddfil/grädde/crème fraiche går dock bra. :) Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina