Cupcakes med kokos och citrus

Betyg 3 av 5.
141 personer har röstat
1
Cupcakes med kokos och citrus

Dekorativa cupcakes med smak av kokos och citrus blir en uppskattad dessert på påskbuffén. Rivet skal av apelsin och citron ger bakverken en vackert påskig färg, och vill du dekorera lite extra är det bara fantasin som sätter gränser!

Cupcakes med kokos och citrus

Ingredienser

8 st

Cupcakes

100 g rumstempererat smör
1 1/2 dl rörsocker
2 ägg
rivet skal av 1 citron
3 dl kokos
1 dl vetemjöl (1 dl motsvarar 60 g)
1 tsk bakpulver
Amerikanska muffinsformar (medium)

Frosting

25 g rumstempererat smör
200 g naturell färskost
1 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 apelsin
1 citron
1 lime

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
141 personer har röstat

Kommentar

Gör dessa varje år till påsk, supergoda, och fräscha med all citrus. Gör dem i en brödform istället för cupcakes. 🐣

Linnea

2020-04-10

Näringsvärde per st

Energi1759 KJ / 421 kCal
Fett30 g
Salt0.4 g
Kolhydrater31.3 g
Protein5.1 g

Testa liknande recept

Påskmuffins
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Apelsincupcake med basilikafrosting
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chokladbitsmuffins
Betyg 2.9 av 5.
239 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kanelcupcake med äpplefrosting
Betyg 4.3 av 5.
23 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Cupcakes
Betyg 4 av 5.
2464 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Muffins med lingon, kokos och choklad
Betyg 3.3 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga