Cupcakes med kokos och citrus
Dekorativa cupcakes med smak av kokos och citrus blir en uppskattad dessert på påskbuffén. Rivet skal av apelsin och citron ger bakverken en vackert påskig färg, och vill du dekorera lite extra är det bara fantasin som sätter gränser!
Ingredienser
8 st
Cupcakes
100 g rumstempererat smör
1 1/2 dl rörsocker
2 ägg
rivet skal av 1 citron
3 dl kokos
1 dl vetemjöl (1 dl motsvarar 60 g)
1 tsk bakpulver
Amerikanska muffinsformar (medium)
Frosting
25 g rumstempererat smör
200 g naturell färskost
1 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 apelsin
1 citron
1 lime
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi1759 KJ / 421 kCal
Fett30 g
Salt0.4 g
Kolhydrater31.3 g
Protein5.1 g
Kommentar
Gör dessa varje år till påsk, supergoda, och fräscha med all citrus. Gör dem i en brödform istället för cupcakes. 🐣
Linnea
2020-04-10