Mozzarellafylld köttfärslimpa med bönor och mos
Tänker ni ”torrt” när ni hör ordet köttfärslimpa? Det blir ett minne blott efter denna kvällsmiddag. Här fyller vi limpan med både haricots verts och mjuk mozzarella. Resultatet blir otroligt saftigt, och för att fortsätta på samma krämiga spår serveras limpan med ett fluffigt mos. Hoppas det ska smaka!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 10 2020
Ingredienser
4 portioner
Mos
900 g mjölig potatis
2 1/2 dl mjölk
salt
peppar
Köttfärslimpor
1/2 dl ströbröd
1/2 dl mjölk
1 ägg
500 g nötfärs
1/2 tsk salt
2 krm oregano
1 burk haricots verts (bönor) (à 400 g)
125 g mozzarella
Sallad
1 förp romansallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2753 KJ / 656 kCal
Fett26 g
Salt3 g
Kolhydrater52 g
Protein48 g
Kommentar
Tyckte det blev för torrt. Hade lingonsylt till. Gott med det gröna till
Terese
2020-03-07