Mozzarellafylld köttfärslimpa med bönor och mos

Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Mozzarellafylld köttfärslimpa med bönor och mos

Tänker ni ”torrt” när ni hör ordet köttfärslimpa? Det blir ett minne blott efter denna kvällsmiddag. Här fyller vi limpan med både haricots verts och mjuk mozzarella. Resultatet blir otroligt saftigt, och för att fortsätta på samma krämiga spår serveras limpan med ett fluffigt mos. Hoppas det ska smaka!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 10 2020

Mozzarellafylld köttfärslimpa med bönor och mos

Ingredienser

4 portioner

Mos

900 g mjölig potatis
2 1/2 dl mjölk
salt
peppar

Köttfärslimpor

1/2 dl ströbröd
1/2 dl mjölk
1 ägg
500 g nötfärs
1/2 tsk salt
2 krm oregano
1 burk haricots verts (bönor) (à 400 g)
125 g mozzarella

Sallad

1 förp romansallad

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Tyckte det blev för torrt. Hade lingonsylt till. Gott med det gröna till

    Terese

Näringsvärde per portion

Energi2753 KJ / 656 kCal
Fett26 g
Salt3 g
Kolhydrater52 g
Protein48 g

Testa liknande recept

  • Tonfiskpasta med pepparrot
    Betyg 3.9 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fläskkarré med gräddsås och äpple
    Betyg 3.4 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad