Den här sillen kommer att bli din nya favorit på julbordet! I marinaden hittar du många starka smaker som het chili, tabasco, grann spenat och söt honung. Kombinationen är överraskande lyckad!
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2005
Fri från gluten.
Gör äggfri: använd specialmajonäs utan ägg.
Gör mjölkfri: använd mjölkfritt yoghurt- och gräddfilsalternativ, t ex Sour Supreme (innehåller soja). Välj äkta majonäs, eftersom lättprodukterna i regel innehåller mjölk.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Catharina
2006-12-20Det står att man ska blanda med socker! Det står inte med i receptet! Dessutom är det väl fel bild! Vanilj och limesill på bilden tror jag!
Maria
2006-12-17Jag gjorde den förra julen och den blev JÄTTEGOD och hade en strykande åtgång. Och det gick alldeles utmärkt med "oinlagd" sill. Lycka till! Mia
Britt
2005-12-19Jag har inte lagt in den här sillen ännu, undrar bara om det verkligen ska vara "oinlagd" sill När man gör den här typen av krämiga inläggningar brukar man ju först lägga in sillen i en vanlig 1-2-3-lag?? Kan det vara så att honungen och limen räcker?