En sanndröm för alla älskare av ljuvligt sammetslen mousse. Först ett lager rosa jordgubbsmousse och sedan ett lite tunnare lager med mousse på vit choklad. Tårtan innehåller riktigt mycket grädde men så räcker den också till många.
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2013
Fri från gluten. Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jessica
2020-06-18Hej! Hur kan man byta gelatinbladen mot agar agar?
Redaktionen ICAse
2020-06-18Hej Jessica! Läs på förpackningen för instruktioner för hur man använder agar agar istället för gelatin. Men rent generellt så går det bra att byta ut gelatinet mot agar agar i detta recept. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
Redaktionen
2013-06-12Hej Elisabeth! Buffé-redaktionen hälsar att det går bra att göra tårtan i förväg och frysa in. Vår rekommendation är sedan att du låter den tina några timmar i kyl, eller över natten i kyl. Den blir godast om den får tina långsamt.
Elisabeth
2013-06-08Kan man göra denna tårta i förväg och frysa hela tårtan (även med chokladmoussen) och bara tina upp den inför serveringen?