Moussetårta med jordgubbar och rabarber
Fantastisk och mästerlig moussetårta som du bara måste testa. Jordgubbar och rabarber är en vinnande kombination som blir helt magisk tillsammans med den fluffiga vispgrädden och fylliga färskosten.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010
Ingredienser
8 portioner
3 dl skalad och skuren rabarber (à 66 g)
1 dl strösocker
3 dl tjock vaniljkräm t ex marsánkräm
2 färdiga tårtbottnar
1 l jordgubbar
200 g naturell färskost
1 1/2 dl vispgrädde
1 dl strösocker
6 gelatinblad
1/2 l blandade färska bär till garnering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej! Kan denna tårtan ligga i frysen flera dagar innan den tas fram och tinar?
Christina
2022-05-30Hur länge kan tårtan stå innan man bör servera den? Går det göra den dagen innan?
Catrin
2020-06-30Hej Catrin! Du kan förbereda tårtan dagen innan, dekorera dock inte förrän precis innan servering. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-07-01Mycket god och uppskattad!
Sofie
2020-01-22