Denna vegetariska moussaka baserad på potatis och aubergine är smaksatt med oliver och fetaost, vilket ger gratängen en fin smak. Blir en härlig höstmiddag tillsammans med en god grönsallad.
Läs noga ingrediensförteckningen på pastasåsen i övrigt är rätten fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt. Lite feta kan ev tålas.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja). Uteslut fetaosten.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Johanna
2021-04-09Jättegod! En återkommande favorit 😀👌🏻
Ann
2020-05-02Mycket god! Kryddade lite extra med kanel och chilli flakes.
Olov
2020-04-13Fantastiskt gott, salt, smakrikt. Saknar inte köttfärsen alls.