Baka fiberrika minibröd, panini, med smak av morot. Fyll med en matig och mumsig röra på stora vita bönor, spenat, pumpakärnor, avokado och italienska hårdosten pecorino. Galet goda mackor att ta med ut i friska luften, till långfrukost, brunch eller mellanmål.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2015
Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Fri från ägg.
Näringsvärdet är beräknat per smörgås exkl färskost och morötter.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Anna
2020-05-21Enkelt bröd att göra. Blev så gott med yoghurt och morötter i brödet. Gjorde en stor limpa istället för en massa små frallor. Blev jätte bra. Bara att skiva upp hemma. Bönröran blev jätte god. Kanske kan pigga upp den nästa gång med lite chiliflakes och lime. Men ändå så god! Hyvlade tomat och morötter och tog med ut på picknicken. Hade även med färskost och färdigriven picorino ost att strössla över. Succé! Struntade i avokadon. Kändes onödigt/överflödigt. Man hittar ändå aldrig den perfekta avokadon. Mums vilken picknick! :)
Redaktionen ICAse
2020-05-22Stort tack Anna för ditt fina betyg. Vilken härlig picknick du verkar haft. Tack även för tipset att baka ut brödet som limpa. Hälsningar Ulrika