Saftiga och goda morotsmuffins med philadelphia-glasyr passar lika bra till kalaset som till kaffet. Grädda muffinssmeten i ugn och låt sedan de vackra bakverken svalna lite före du garnerar dem med den lena och syrliga glasyren.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2006
Innehåller gluten, mjölk och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anna karin
2017-11-04Slätstruken smak och inte alls lika saftiga som när man bakar dem med olja. Bästa receptet är fortfarande det från Monica Ahlberg.
Kristine
2013-09-20Jag bytande ut hälften utav sockret till råsocker, bytade även ut hälften utav vetemjölet till dinkelmjöl och det blev jättebra! De här kommer jag baka många gånger! Mina barn gillade dem verkligen
Gunilla
2009-07-31Jättegoda även utan nötter. Fyllde en muffinsplåt för tolv muffinsar och det blev perfekt, stora mumsiga muffins. :)