Sammetslena cupcakes med frosting och rött strössel. Vackra och utsökta passar de till den lite lyxigare fikan eller som efterrätt till en lättare måltid.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2011
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Helt okej cupcake-recept, funkade även att göra med glutenfritt mjöl, hade I lite pofiber och majsmjöl och de fick fin konsistens. Frostingen är dock vedervärdig, äckligt slibbig och söt, så den som är sugen på god färskostfrosting gör bäst i att hitta ett annat recept för den förstörde hela bakverket enligt min mening.
Jonas
2022-08-05Kan man använda vanlig matolja istället för solrosolja ?:)
Malin
2020-10-30Hej Malin! Ja, det går bra med vanlig (neutral) matolja istället för solrosolja. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-11-03Supergott recept och även lätt att följa
Amanda
2020-06-08