Morotskakan är en riktig kakklassiker och given favorit till eftermiddagskaffet. En vällagad morotskaka med en perfekt glasyr av färskost, florsocker och citronjuice bakar du faktiskt själv hur enkelt som helst!
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2013
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett och färskostalternativ.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt matfett och färskostalternativ.
Innehåller gluten och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per bit.
Kommentarer
Ida
1/16/2021Vegansk version: Ägg: 3 msk chiafrön + 6 msk vatten - blanda och låt stå i några minuter innan det vispas med sockret. Färskost: vegansk färskost (t.ex. oatly påmackan, violife creamy) Blir jättegott :)
Medina
1/13/2021Så gott 👍
Henrik
1/10/2021God kaka men jag tycker gräddningstiden är för lång. Körde på 50min men tyckte kakan blev för torr. Jag tror 40-45min är mer lagom.