Apelsinsallad med granatäpple, honung och kanel
![Apelsinsallad med granatäpple, honung och kanel](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_79914/cf_259/apelsinsallad_med_granatapple__honung_och_kanel_.jpg)
Bjud på denna fräscha och färgsprakande dessert med apelsin och granatäpple. Passar utmärkt efter en het middag, kanske med asiatiska eller karibiska förtecken.
![Apelsinsallad med granatäpple, honung och kanel](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_79914/cf_259/apelsinsallad_med_granatapple__honung_och_kanel_.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 apelsiner
125 g frysta eller färska granatäppelkärnor (125 g motsvarar ca 2 dl)
3 msk flytande honung
1 tsk malen kanel
För alla
Fri från ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi645 KJ / 154 kCal
Fett0.5 g
Salt0 g
Kolhydrater34 g
Protein2 g
Kommentarer
Ett måste på julbordet här hemma för att bryta av allt de tunga.
Erika
2022-04-03Helt underbart! Enkelt och fräscht❤
Åsa
2022-01-01Jättegott och lätt att laga. Serverade med vaniljglass.
Maria
2021-12-04