Bjud på denna fräscha och färgsprakande dessert med apelsin och granatäpple. Passar utmärkt efter en het middag, kanske med asiatiska eller karibiska förtecken.
Ingredienser
4 portioner
4
apelsiner
125
g
frysta eller färska granatäppelkärnor (125 g motsvarar ca 2 dl)
3
msk
flytande honung
1
tsk
malen kanel
För alla
Fri från ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
48
3 st
Kommentarer
Erika
2022-04-03
Ett måste på julbordet här hemma för att bryta av allt de tunga.
Åsa
2022-01-01
Helt underbart! Enkelt och fräscht❤
Maria
2021-12-04
Jättegott och lätt att laga. Serverade med vaniljglass.
Kommentarer
Erika
2022-04-03Ett måste på julbordet här hemma för att bryta av allt de tunga.
Åsa
2022-01-01Helt underbart! Enkelt och fräscht❤
Maria
2021-12-04Jättegott och lätt att laga. Serverade med vaniljglass.