Apelsinsallad med granatäpple, honung och kanel
Bjud på denna fräscha och färgsprakande dessert med apelsin och granatäpple. Passar utmärkt efter en het middag, kanske med asiatiska eller karibiska förtecken.
Ingredienser
4 portioner
4 apelsiner
125 g frysta eller färska granatäppelkärnor (125 g motsvarar ca 2 dl)
3 msk flytande honung
1 tsk malen kanel
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi645 KJ / 154 kCal
Fett0.5 g
Salt0 g
Kolhydrater34 g
Protein2 g
Kommentarer
Ett måste på julbordet här hemma för att bryta av allt de tunga.
Erika
2022-04-03Helt underbart! Enkelt och fräscht❤
Åsa
2022-01-01Jättegott och lätt att laga. Serverade med vaniljglass.
Maria
2021-12-04