Minutbiff med solroskärnor och rödbetor

Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat
0
Minutbiff med solroskärnor och rödbetor

Snabblagad rätt där mör minutbiff serveras med söta rödbetor i en fin smakkombination. Biffen blir klar på ett par minuter, grilla den gärna i grillpanna så får den vackra ränder. Njut av köttet och betorna tillsammans med ris, crème fraiche och rostade solrosfrön.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2016

Minutbiff med solroskärnor och rödbetor

Ingredienser

4 portioner
4   port ris eller annat gryn
500 g  förkokta rödbetor
1/2 msk  olivolja
1 tsk  rödvinsvinäger
2 tsk  dijonsenap
salt och peppar
1/2 dl  solrosfrön
1 tsk  olivolja
1/2   cosmopolitansallad
2 dl  crème fraiche
ca 550 g  minutbiff

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2914 KJ / 696 kCal
Fett29.9 g
Salt2.06 g
Kolhydrater61.5 g
Protein42.5 g

Testa liknande recept

Minutbiff med rostad potatis och gurkröra
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Minutbiff med karamelliserad lök och rosmarin
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Minutbiff med rostad pumpa och tzatziki
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Minutbiff med gurkyoghurt och bakad tomat
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Minutbiff med rödbets- och mâchesallad
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Minutbiff med bakade potatisskivor och tzatziki
Betyg 3.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga