Minutbiff med solroskärnor och rödbetor

9
0
Minutbiff med solroskärnor och rödbetor

Snabblagad rätt där mör minutbiff serveras med söta rödbetor i en fin smakkombination. Biffen blir klar på ett par minuter, grilla den gärna i grillpanna så får den vackra ränder. Njut av köttet och betorna tillsammans med ris, crème fraiche och rostade solrosfrön.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2016

Minutbiff med solroskärnor och rödbetor

Ingredienser

4 portioner
4
port ris eller annat gryn
500 g
förkokta rödbetor
1/2 msk
olivolja
1 tsk
rödvinsvinäger
2 tsk
dijonsenap
-
salt och peppar
1/2 dl
solrosfrön
1 tsk
olivolja
1/2
cosmopolitansallad
2 dl
crème fraiche
ca 550 g
minutbiff

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2914 KJ / 696 kCal
Fett 29.9 g
Salt 2.06 g
Kolhydrater 61.5 g
Protein 42.5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept