Minutbiff med solroskärnor och rödbetor

10
0
Minutbiff med solroskärnor och rödbetor

Snabblagad rätt där mör minutbiff serveras med söta rödbetor i en fin smakkombination. Biffen blir klar på ett par minuter, grilla den gärna i grillpanna så får den vackra ränder. Njut av köttet och betorna tillsammans med ris, crème fraiche och rostade solrosfrön.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2016

Minutbiff med solroskärnor och rödbetor

Ingredienser

4 portioner
4 port ris eller annat gryn
500 g förkokta rödbetor
1/2 msk olivolja
1 tsk rödvinsvinäger
2 tsk dijonsenap
salt och peppar
1/2 dl solrosfrön
1 tsk olivolja
1/2 cosmopolitansallad
2 dl crème fraiche
ca 550 g minutbiff

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2914 KJ / 696 kCal
Fett 29.9 g
Salt 2.06 g
Kolhydrater 61.5 g
Protein 42.5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept