Choklad och mint är en väl beprövad smakkombination, och dessa mintcookies är inget undantag. Segsöta, men samtidigt knapriga cookies med krossade polkaskruvar och vit choklad. Välj själv om du vill göra cookiesen stora eller små – oavsett är de en hit!
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2016
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Elin
12/18/2020Hur länge håller sig cookieserna färska?
Redaktionen ICAse
12/21/2020Hej Elin! Förvara kakorna i en lufttät burk så håller de minst 1 v men går även fint att frysa. Hälsningar Ulrika
Miranda
7/18/2020Detta är ett av få recept (främst på kakaor) som passar utmärkt med gluten- och sockerfria alternativ eftersom ägget håller ihop kakorna bra. Använder man havremjöl blir de lite i segaste laget dock, men det går lika bra att använda mjölmix. Jag gör endast som enkla chokladkakor, fryser in och äter dem direkt från frysen, så de blir knapriga nog ändå. Använder ICAs sötströ och byter bikarbonat mot 1 tsk bakpulver. Funkar utmärkt! Godast om man plattar ut dem ordentligt så de blir riktigt tunna.
Redaktionen ICAse
7/29/2020Hej Miranda! Tack för att du delar med dig av dina tips. Hälsningar Michelle