Vegansk pavlova med hallonsorbet

Betyg 4 av 5.
14 personer har röstat
2
Vegansk pavlova med hallonsorbet

Sugen på en vegansk dessert? Gör vegansk pavlova! Här med en botten av vegansk maräng gjord på kikärtsspad toppad med hallonsorbet, färska hallon, kokos och mynta. Både festligt och superenkelt.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020

Vegansk pavlova med hallonsorbet

Ingredienser

10-12 bitar

Maräng

1 dl kikärtsspad från 1 förp kokta kikärtor (à 380 g)
2 dl strösocker
2 krm ättiksprit (12%)

Topping

1/2 l hallonsorbet
2 dl färska hallon
1/2 dl rostade kokosflarn
myntablad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
14 personer har röstat

Kommentarer

Otroligt besviken. Skulle bjuda en vän och följde detta recept, blev än ända pannkaka av allting

Agnes

2024-08-10

Beata receptet

Sara

2023-04-09

Testa liknande recept

Hallonsorbet
Betyg 4.3 av 5.
51 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vegansk pavlova med mango och passionsfrukt
Betyg 4.9 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kikärtsmaränger utan ägg
Betyg 3.7 av 5.
178 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Maränger (grundrecept)
Betyg 4.1 av 5.
664 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Marängsnitt med tre olika smaker
Betyg 3.2 av 5.
70 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Frukost trifle
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga