Vegansk pavlova med hallonsorbet
![Vegansk pavlova med hallonsorbet](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_212975/cf_259/vegansk_pavlova_med_hallonsorbet_.jpg)
Sugen på en vegansk dessert? Gör vegansk pavlova! Här med en botten av vegansk maräng gjord på kikärtsspad toppad med hallonsorbet, färska hallon, kokos och mynta. Både festligt och superenkelt.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020
![Vegansk pavlova med hallonsorbet](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_212975/cf_259/vegansk_pavlova_med_hallonsorbet_.jpg)
Ingredienser
10-12 bitar
Maräng
1 dl kikärtsspad från 1 förp kokta kikärtor (à 380 g)
2 dl strösocker
2 krm ättiksprit (12%)
Topping
1/2 l hallonsorbet
2 dl färska hallon
1/2 dl rostade kokosflarn
myntablad
För alla
Kontrollera noga innehållet i sorbeten.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Beata receptet
Sara
2023-04-09