Vegansk pavlova med hallonsorbet

Betyg 4 av 5.
10 personer har röstat
1
Vegansk pavlova med hallonsorbet

Sugen på en vegansk dessert? Gör vegansk pavlova! Här med en botten av vegansk maräng gjord på kikärtsspad toppad med hallonsorbet, färska hallon, kokos och mynta. Både festligt och superenkelt.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020

Vegansk pavlova med hallonsorbet

Ingredienser

10-12 bitar

Maräng

1 dl  kikärtsspad från 1 förp kokta kikärtor (à 380 g)
2 dl  strösocker
2 krm  ättiksprit (12%)

Topping

1/2 l  hallonsorbet
2 dl  färska hallon
1/2 dl  rostade kokosflarn
myntablad

För alla

Kontrollera noga innehållet i sorbeten.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
10 personer har röstat

Kommentar

Beata receptet

Sara

2023-04-09

Testa liknande recept

Hallonsorbet
Betyg 4.2 av 5.
45 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vegansk pavlova med mango och passionsfrukt
Betyg 4.9 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kikärtsmaränger utan ägg
Betyg 3.6 av 5.
175 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Maränger (grundrecept)
Betyg 4.1 av 5.
636 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Marängsnitt med tre olika smaker
Betyg 3.2 av 5.
70 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Marängtårta med bär
Betyg 4.6 av 5.
63 personer har röstat
Över 60 min att tillaga