Ta med ett gäng smarriga minibaguetter med rostade grönsaker och fetaost på utflykten! Baka dina upptinade bröd med mumsig fyllning av paprika, aubergine, zucchini och salt fetaost i ugn några minuter före du ska iväg och vips har du en god måltid!
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2008
Gör glutenfri: gör glutenfri deg.
Gör mjölkfri: gör mjölkfri deg, ersätt fetaosten med tofu.
Gör äggfri: pensla med filmjölk eller olja.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tina
2010-12-18Påminner om piroger. Blandningen var kalas god, och en middag i sig självt. Kan tänka mig att experimentera med fyllningen själv.
Alexandra
2009-07-31Jag stekte grönsakerna och lade till rökt kalkon, soltorkade tomater, oliver och färsk basilika. Jättegott och smidigt att ha i frysen.
Minna
2008-10-11Min matfilosofi - enkelhet. Jag struntade i hela "frysa in ogräddade grejen" och bakade färdiga bullar som jag sedan fryste in - jättegott att värma i ugn. Jag gjorde dem som kanelbullar - kändes betydligt enklare än att knåpa ihop baguetterna styckvis. Strödde på flingsalt och lite riven ost innan grädningen - så gott!! Fetaost/grönsaksblandningen kan även användas som tillbehör till mat - jag tillsatte lite pressad vitlök och citron på grönsakerna innan grillningen, smakar gott till kötträtter! Användbart recept helt enkelt.