Delikata pizzasnurror med skinka och tomat är en perfekt, matig måltid på stranden eller i skidbacken! Rulla in fyllningen i den utkavlade degen och skär upp rullen i skivor. Gratinera dina goda snurror några minuter i ugnen före utflykten.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2008
Gör glutenfri: gör glutenfri deg.
Gör mjölkfri: gör mjölkfri deg, ersätt osten med mjölkfritt alternativ.
Gör äggfri: pensla med filmjölk eller olja.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Emelie
2012-02-08jättegott! Enkelt att göra, perfekt mellanmål! Allas favorit!
Jessica
2009-08-18Ett kanonrecept! jag tyckte också att degen var "go' att jobba med" ! Jag gjorde dem utan skinka. Vi hade dessa tillsammans med pastasallad och serranoskinka och salami. De förvann i ett nafs! Jag rekomenderar verkligen att göra dem.
Marie louise
2008-09-26Ett kanonrecept! Degen var "så där go' att jobba med" ! Hade med dessa på en kräftskiva och det var en strykande åtgång! Jag använde bacon istället för skinka och jag tror att lite soltorkade tomater och fetaost passar bra....