Pizzasnurra med skinka och tomat
Delikata pizzasnurror med skinka och tomat är en perfekt, matig måltid på stranden eller i skidbacken! Rulla in fyllningen i den utkavlade degen och skär upp rullen i skivor. Gratinera dina goda snurror några minuter i ugnen före utflykten.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008
Ingredienser
16 st
1 sats grunddeg (se länk nedan)
2 dl färdig tomatsås (typ pastasås)
200 g rökt skinka i skivor
2 dl riven ost (à 50 g)
2 msk torkad oregano
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
jättegott! Enkelt att göra, perfekt mellanmål! Allas favorit!
Emelie
2012-02-08Ett kanonrecept! jag tyckte också att degen var "go' att jobba med" ! Jag gjorde dem utan skinka. Vi hade dessa tillsammans med pastasallad och serranoskinka och salami. De förvann i ett nafs! Jag rekomenderar verkligen att göra dem.
Jessica
2009-08-18Ett kanonrecept! Degen var "så där go' att jobba med" ! Hade med dessa på en kräftskiva och det var en strykande åtgång! Jag använde bacon istället för skinka och jag tror att lite soltorkade tomater och fetaost passar bra....
Marie louise
2008-09-26