En färggrann och mild men ändå smakrik gryta på torsk och lax. Paprika, tomat, lök och vitlök står för basen i grytan, ackompanjerade av smaker från bland annat stark senap, en nypa cayennepeppar, timjan och persilja. Grädde ger den rätta krämigheten.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2013
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, soja- eller risalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Underbart få ett recept med socker i tomatsåsen! Sockret balanserar och lyfter rätten perfekt Skippade ändå tomatpuré och tog mer dijon Serverade med sallad och chilioliver Mums!
Åsa
2021-09-16Skippade sockret helt väldigt gott men nästa gång så blir det lite mer cayennepeppar
Sami
2021-04-09Vi skippade sockret helt, hade franska örter istället för persilja och lite extra cayenne peppar! Blev supergott och uppskattades av hela familjen 🥰
Erika
2021-01-18