Fisk- och rispilaff

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Fisk- och rispilaff

Denna risrätt, som du serverar med fisk och wokgrönsaker, är både nyttig och välsmakande. Rispilaffen ger du smak av vitlök och fiskbuljong innan fisken och wokgrönsakerna tillsätts och får koka med en stund.

Fisk- och rispilaff

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
2 - 3 vitlöksklyftor
1 msk olja
3 dl basmatiris
1 fiskbuljongtärning
5 dl vatten
600 g fisk t ex torsk eller sej
1 påse djupfrysta wokgrönsaker (à 500 g)
1 tsk salt
1 krm peppar

Till servering

sambal oelek
gräddfil
bröd
sallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2373 KJ / 567 kCal
Fett6.3 g

Testa liknande recept

Citronkycklingklubbor
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fläskwok med söt chili, grönsaker och ris
Betyg 3.4 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling i kormasås med ris
Betyg 3.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklingwok med sweet chili och jordnötter
Betyg 4.2 av 5.
88 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Asiatisk kycklingsoppa med ris
Betyg 4 av 5.
49 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ruccolaris och currytorsk
Betyg 3.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga