Den ultimata midsommartårtan! En botten gjord på kokos täcks av en sötsyrlig rabarberkompott. Garnera med vispad grädde, färska jordgubbar och några kvistar mynta.
Innehåller ägg.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: väl laktosfritt smör och laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett och soja-, havre- eller risbaserad gräddersättning.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sofia
2020-06-22Supersmarrig tårta. Jag tyckte att den var godare dagen efter när den gottat till sig. Jag strösslade över massor av citronmeliss istället för mynta och det var riktigt gott.
Sofie
2020-06-22Smarrig tårta, 2:a gången använde jag mindre socker i rabarberkompotten så den blev lite syrligare vilket gjorde den ännu bättre. Dock omöjligt för mig att få kompotten röd som på bilden🤔
Berit
2020-06-19En utsökt tårta, men jag tog bara hälften rabarber.