Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
Här är ett delikat och makalöst gott recept på middagsstek med citrongräddsås och parmesanpotatispuré. Rätten kräver lite tid så den passar bra till helgen eller vid festligare tillfällen och den är lika uppskattad av vuxna som barn.
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten glutenfri men innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk och grädde.Gör mjölkproteinfri: Uteslut parmesanosten. Byt ut mjölken mot havre-, soja- eller risdryck och grädden mot havre- eller sojaalternativ.Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym
Filé med basilika- och parmesanpotatis med citrongräddsås
Grillad T-bone steak parmesan- och vitlökssmör
Oxfilé med parmesanpotatis och Karljohanssvamp
Kyckling med dijonsenap och basilika
Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer