En härlig kycklinggryta med både dijonsenap och basilika som passar perfekt en kall dag. Den strimlade kycklingen får en fin ton av vitlök före du låter den koka med buljong, grädde och senap. Avsluta med att reda av och blanda i basilikan.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
8 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, soja eller risalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Liv
2021-05-14Gott och enkelt! Rekommenderas!
Cecilia
2020-02-10Supergott!
Hanna
2020-02-10Min skar sig tyvärr alldeles hemskt.. smaken inget fel på men den ser mindre aptitlig ut om man inte just rört om.
Redaktionen ICAse
2020-02-20Hej Hanna! Vad tråkigt att såsen skar sig. Jag vet inte riktigt varför men ett litet tips, man kan luta lite på pannan och köra med en stavmixer i själva såsen. Då kan såsen gå ihop igen. Hälsningar Ulrika