Kyckling med dijonsenap och basilika

En härlig kycklinggryta med både dijonsenap och basilika som passar perfekt en kall dag. Den strimlade kycklingen får en fin ton av vitlök före du låter den koka med buljong, grädde och senap. Avsluta med att reda av och blanda i basilikan.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 8 2011

Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?

Kommentarer
8 stLade till gul lök och strimlade soltorkade tomater, skippade extra vatten till buljongtärningen. Serverade med pasta och färsk spenat istället för potatis/ris. Supergod såsbas!
Matilda
Gott och enkelt! Rekommenderas!
Liv
Supergott!
Cecilia
Min skar sig tyvärr alldeles hemskt.. smaken inget fel på men den ser mindre aptitlig ut om man inte just rört om.
Hanna
Hej Hanna! Vad tråkigt att såsen skar sig. Jag vet inte riktigt varför men ett litet tips, man kan luta lite på pannan och köra med en stavmixer i själva såsen. Då kan såsen gå ihop igen. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Riktigt gott! Använde vanlig senap istället och slängde även i lite dragon, mumsigt!
Maria
Det här var underbart gott, allt gick åt på direkten och jag fick en massa fina ord från folket här hemma som älskade det. En riktigt enkel vardagsrätt som jag definitivt lagar fler gånger.
Tobias
Jättegott, men jag tyckte att basilikasmaken försvann. Senapssmaken tog överhand.
Thomas
Jättegott! Saknade dock lite sötma så tärnade i lite konserverad persika. Det blev pricken över i:et!
Marika