Elkes och Mallas kål

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Elkes och Mallas kål

Elkes grönkålsmos och Mallas blomkålsmos är två tjusiga dagen efterrätter som går snabbt att tillaga. Alla har vi rester efter julborden, varför inte prova på en värmande skål med mos på grönkål, kalkon julskinka och potatismos!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Elkes och Mallas kål

Ingredienser

undefined

Grönkålsmos

potatismos
förvälld och hackad grönkål
julskinka
julkalkon

Blomkålsmos

500 g blomkål
hönsbuljong
olivolja
75 g riven parmesan
persilja eller basilika
flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Annat mos
Betyg 2.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Barbros gröna och gula mos
Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Potatismuffins
Betyg 3.1 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pastagratäng med grönkål och skinka
Betyg 3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekt kalkonfilé med kryddigt täcke
Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pizza med grönkål, julskinka och äpple
Betyg 4.1 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad