Krämig kronärtskockspasta med bresaola

2
0
Krämig kronärtskockspasta med bresaola

Mama Mia! Denna pastarätt är inte bara god, utan även busenkel att laga! Den kokta pastan tillsammans med de kokta sojabönorna blandas ihop med en mjölkberedning innehållande grädde och kronärtskockskräm. Som ytterligare grädde på moset toppas rätten med kall bresola. Mums!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2018

Krämig kronärtskockspasta med bresaola

Ingredienser

4 portioner
250 g
sojabönor
4
port pasta (gärna gemelli)
2 1/2 dl
vispgrädde
1 dl
mjölk
130 g
kronärtskockscrème
-
salt
-
peppar
2
förp bresaola (à 70 g)
250 g
körsbärstomater

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde och mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde och mjölk mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3240 KJ / 776 kCal
Fett 45 g
Salt 3.12 g
Kolhydrater 60 g
Protein 30 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept