Krämig kronärtskockspasta med bresaola
Mama Mia! Denna pastarätt är inte bara god, utan även busenkel att laga! Den kokta pastan tillsammans med de kokta sojabönorna blandas ihop med en mjölkberedning innehållande grädde och kronärtskockskräm. Som ytterligare grädde på moset toppas rätten med kall bresola. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2018
Ingredienser
4 portioner
250 g sojabönor
4 port pasta (gärna gemelli)
2 1/2 dl vispgrädde
1 dl mjölk
130 g kronärtskockscrème
salt
peppar
2 förp bresaola (à 70 g)
250 g körsbärstomater
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3240 KJ / 776 kCal
Fett45 g
Salt3.12 g
Kolhydrater60 g
Protein30 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Min favoriträtt som jag har när jag vill njuta extra mkt
Weronicha
2024-04-08