Parmesanmousse med bresaola
![Parmesanmousse med bresaola](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_47323/cf_259/parmesanmousse_med_bresaola.jpg)
Parmesanmousse passar utmärkt till festliga tillfällen! Servera parmesanmoussen tillsammans med antingen bresaola eller parmaskinka och njut av hur de lena och ljuvliga smakerna blandas i munnen.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2002
![Parmesanmousse med bresaola](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_47323/cf_259/parmesanmousse_med_bresaola.jpg)
Ingredienser
10 portioner
3 gelatinblad
1 1/2 dl mjölk
1 1/2 dl vispgrädde
4 äggulor
125 g fint nyriven parmesan
salt
vitpeppar
Till servering
100 - 150 g bresaola eller parmaskinka i lövtunna skivor
balsamvinäger
grovmald vitpeppar
sallad
friterad rotselleri
För alla
Fri från gluten men innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer