Mexikyckling med grönsaksfylld enchilada
Mexikyckling med grönsaksfylld enchilada passar utmärkt till middag när du är sugen på något smakrikt och fräscht. Kycklingen serveras i tortillabröd med en god blandning av wokmix, mango chutney och crème fraiche.
Ingredienser
4 portioner
1 förp bordskyckling med mexikansk smak (à 1100 g)
1 påse djupfryst wokmix (à 600 g)
1 msk olja
2 - 2 1/2 msk mango chutney
1/2 dl crème fraiche
1 tsk salt
4 stora tortillabröd
2 dl riven ost
För alla
Kontrollera ingreidensförteckningen på kycklingen. Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt tortillabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfri ost.
Gör glutenfri: välj glutenfritt tortillabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfri ost.
Gör så här
Tips
Skyn från kycklingen kan sparas några dagar i en burk med lock i kylskåpet och användas till sås.
Har du lagat receptet?
Kommentarer