Mexikyckling med grönsaksfylld enchilada passar utmärkt till middag när du är sugen på något smakrikt och fräscht. Kycklingen serveras i tortillabröd med en god blandning av wokmix, mango chutney och crème fraiche.
Ingredienser
4 portioner
1
förp bordskyckling med mexikansk smak (à 1100 g)
1
påse djupfryst wokmix (à 600 g)
1
msk
olja
2 - 2 1/2
msk
mango chutney
1/2
dl
crème fraiche
1
tsk
salt
4
stora tortillabröd
2
dl
riven ost
För alla
Kontrollera ingreidensförteckningen på kycklingen. Fri från ägg. Gör glutenfri: välj glutenfritt tortillabröd. Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche. Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfri ost.
Gör så här
Tips
Skyn från kycklingen kan sparas några dagar i en burk med lock i kylskåpet och användas till sås.
Kommentarer