Enchiladas à la Mexiko

Ett utsökt recept på härliga mexikanska enchiladas. Perfekt för dig som gillar tacos och annan mexikansk mat. Du gör tortillarullarna enkelt av bland annat vitlök, paprika och kidneybönor. Gratinera med ostöverdrag och servera med gräddfil!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2011

Gör så här
00:10:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1930 KJ / 461 kCal
Fett17.8 g
Kolhydrater53.7 g
Protein21.1 g

Kommentarer
9 stDe blev väldigt kladdiga. Efter en snabb sökning fick jag tipset att steka bröden i olja innan man använder dom, för att skapa en barriär. Jag skulle rekommendera detta, om det funkar (Har ej testat) för de blir annars väldigt kladdiga och brödet faller isär dagen efter. Smaken var helt ok. Jag ersatte cayennepeppar med chili-flakes, det funkade ok.
Victor
Jättegott och perfekt till lunch dagen efter. Kan rekommenderas
Marie
Vi körde med smoked paprika utöver de andra kryddorna för en lite mer chipotle-smak.
Leila
Öka mängden kryddor rejält och det blir supergott! Så bra rätt att bjuda gäster på - enkelt, snabbt och supergott!
Kajsa
Besviken på smaken
Per-erik
Det här gillade jag! Fräscht med en god sallad till.
Björn
Kommer definitivt göra detta igen, med köttfärs i då! Goda smaker och lättlagat.
Oscar
Jättegott!! Men vi blandade även i blandfärs.
Charlotte
Himmelskt goda, mycket godare än vad det låter när man bara läser receptet. Detta ska vi göra fler gånger!!
Roger