Enchiladas med kyckling och tortillabröd
Lättlagade mexikanska enchiladas fyllda med kyckling i en aromatisk tomatsås. Med kajennpeppar bestämmer du själv hur heta du vill ha dina enchiladas. Linda lite folie runt nedre delen av enchiladan, servera och njut.
Ingredienser
4 portioner
2 gula lökar
1 grön paprika
1 röd paprika
1 röd paprika
1 zucchini
4 kycklingfiléer (à ca 125 g)
2 msk olja
1 - 1 1/2 tsk salt
2 krm kajennpeppar (kan uteslutas eller ersättas med svartpeppar)
1 burk krossade tomater (à 400 g)
1 - 2 vitlöksklyftor (kan uteslutas)
salladsblad
tortillabröd (länk till recept nedan under steg 4)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
det var gott men det var lite torrt,jag till satte med creme fraiche.
Lina
2007-02-13det var gott men det var lite torrt,jag till satte med creme fraiche.
Lina
2007-02-13