Enchiladas med kyckling och tortillabröd

Lättlagade mexikanska enchiladas fyllda med kyckling i en aromatisk tomatsås. Med kajennpeppar bestämmer du själv hur heta du vill ha dina enchiladas. Linda lite folie runt nedre delen av enchiladan, servera och njut.

Ingredienser
4 portioner
2 gula lökar
1 grön paprika
1 röd paprika
1 röd paprika
1 zucchini
4 kycklingfiléer (à ca 125 g)
2 msk olja
1 - 1 1/2 tsk salt
2 krm kajennpeppar (kan uteslutas eller ersättas med svartpeppar)
1 burk krossade tomater (à 400 g)
1 - 2 vitlöksklyftor (kan uteslutas)
salladsblad
tortillabröd (länk till recept nedan under steg 4)
Gör så här
00:02:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
det var gott men det var lite torrt,jag till satte med creme fraiche.
Lina
2007-02-13det var gott men det var lite torrt,jag till satte med creme fraiche.
Lina
2007-02-13