Enchiladas med tonfisk och majs
Här är ett recept på heta enchiladas med tonfisk och majs. Inspirationen kommer från Mexico och rätten har mycket trevliga och kryddiga smaker. Röran passar även utmärkt att servera till tacos eller som fyllning i bakad potatis!
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
1 msk olja
1 burk krossade tomater (à 400 g)
1 msk honung
1/2 tsk spiskummin
1 tsk salt
2 krm chilipeppar
1 burk majs (à 340 g)
1 burk tonfisk i vatten (à 185 g)
8 tortillabröd
2 dl riven ost
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Överraskande gott och enkelt att göra. Jag lagade dem i micron och det gick jättebra även om de kanske inte blev jättekrispiga.
Anna
2006-10-19Så lätt och så gott! Det smakade mera, precis som 5-0!
Anita
2004-06-15Mkt smaskigt! =)
Anna
2004-03-21