Enchiladas med tonfisk och majs

5
3
Enchiladas med tonfisk och majs

Här är ett recept på heta enchiladas med tonfisk och majs. Inspirationen kommer från Mexico och rätten har mycket trevliga och kryddiga smaker. Röran passar även utmärkt att servera till tacos eller som fyllning i bakad potatis!

Enchiladas med tonfisk och majs

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
1 msk olja
1 burk krossade tomater (à 400 g)
1 msk honung
1/2 tsk spiskummin
1 tsk salt
2 krm chilipeppar
1 burk majs (à 340 g)
1 burk tonfisk i vatten (à 185 g)
8 tortillabröd
2 dl riven ost

Gör så här

Tips

Tonfiskröran passar också som fyllning i tacoskal eller bakad potatis.
Rullarna kan även värmas i mikrovågsugnen på full effekt (max 800 W), 2-3 minuter om fyllningen är varm eller 4-5 minuter om fyllningen svalnat.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Anna

2006-10-19

Överraskande gott och enkelt att göra. Jag lagade dem i micron och det gick jättebra även om de kanske inte blev jättekrispiga.

Anita

2004-06-15

Så lätt och så gott! Det smakade mera, precis som 5-0!

Anna

2004-03-21

Mkt smaskigt! =)