Melongazpacho

9
0
Melongazpacho

Prova en annorlunda typ av gazpacho! Melongazpacho med mynta, chili, lime och salladslök är allt på samma gång: svalkande, fruktigt, syrligt och hett. Perfekt som kallt och fräscht tillbehör till buffén.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2019

Melongazpacho

Ingredienser

8 portioner
ca 2 kg
kall melon, t ex cantaloupemelon
1/2 - 1
röd chilifrukt
2 msk
färskpressad limejuice
1 dl
myntablad
2 krm
salt
1
finskuren salladslök

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 402 KJ / 97 kCal
Fett 0 g
Salt 0.41 g
Kolhydrater 21 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept