Melongazpacho

10
0
Melongazpacho

Prova en annorlunda typ av gazpacho! Melongazpacho med mynta, chili, lime och salladslök är allt på samma gång: svalkande, fruktigt, syrligt och hett. Perfekt som kallt och fräscht tillbehör till buffén.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2019

Melongazpacho

Ingredienser

8 portioner
ca 2 kg kall melon, t ex cantaloupemelon
1/2 - 1 röd chilifrukt
2 msk färskpressad limejuice
1 dl myntablad
2 krm salt
1 finskuren salladslök

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 402 KJ / 97 kCal
Fett 0 g
Salt 0.41 g
Kolhydrater 21 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden