Melbourne BBQ – grillad sub med BBQ-lök, cheddar och sparris
![Melbourne BBQ – grillad sub med BBQ-lök, cheddar och sparris](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_125751/cf_259/melbourne_bbq_–_grillad_sub_med_bbq-lok__cheddar_och_sparris.jpg)
BBQ utan kött kan bli hur bra som helst, vilket den här grillmackan bevisar. Med BBQ-stekt lök, rostad sparris och smält cheddarost är det helt klart en svårslagen smörgås.
![Melbourne BBQ – grillad sub med BBQ-lök, cheddar och sparris](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_125751/cf_259/melbourne_bbq_–_grillad_sub_med_bbq-lok__cheddar_och_sparris.jpg)
Ingredienser
4 portioner
3 gula lökar
1 msk olja
3 msk bbq-sås
1/2 dl vatten
salt och peppar
8 gröna sparrisar
8 skivor cheddarost
4 sub bröd
För alla
Kontrollera ingrediensförteckningen på BBQ-såsen.
Fri från ägg och laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri ost.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi630 KJ / 150 kCal
Fett9 g
Salt0.3 g
Kolhydrater9 g
Protein7 g
Kommentarer