Melbourne BBQ – grillad sub med BBQ-lök, cheddar och sparris

Betyg 3.4 av 5.
24 personer har röstat
0
Melbourne BBQ – grillad sub med BBQ-lök, cheddar och sparris

BBQ utan kött kan bli hur bra som helst, vilket den här grillmackan bevisar. Med BBQ-stekt lök, rostad sparris och smält cheddarost är det helt klart en svårslagen smörgås.

Melbourne BBQ – grillad sub med BBQ-lök, cheddar och sparris

Ingredienser

4 portioner
3 gula lökar
1 msk olja
3 msk bbq-sås
1/2 dl vatten
salt
peppar
8 gröna sparrisar
8 skivor cheddarost
4 sub bröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
24 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi630 KJ / 150 kCal
Fett9 g
Salt0.3 g
Kolhydrater9 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Brysselkål i bbq-sås
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad BBQ-lök med rosmarin
Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingklubba BBQ
Betyg 2.5 av 5.
147 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
BBQ-kyckling med rostad majskolv
Betyg 4 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chicken drumsticks med bbq-sås och avokado
Betyg 3.7 av 5.
27 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklingklubba BBQ med tomatsallad
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga