Melbourne BBQ – grillad sub med BBQ-lök, cheddar och sparris

Betyg 3.4 av 5.
24 personer har röstat
0
Melbourne BBQ – grillad sub med BBQ-lök, cheddar och sparris

BBQ utan kött kan bli hur bra som helst, vilket den här grillmackan bevisar. Med BBQ-stekt lök, rostad sparris och smält cheddarost är det helt klart en svårslagen smörgås.

Melbourne BBQ – grillad sub med BBQ-lök, cheddar och sparris

Ingredienser

4 portioner
3   gula lökar
1 msk  olja
3 msk  bbq-sås
1/2 dl  vatten
salt och peppar
8   gröna sparrisar
8   skivor cheddarost
4   sub bröd

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på BBQ-såsen.
Fri från ägg och laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri ost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
24 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi630 KJ / 150 kCal
Fett9 g
Salt0.3 g
Kolhydrater9 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Kycklingklubba BBQ
Betyg 2.5 av 5.
147 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad BBQ-lök med rosmarin
Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling med BBQ-lök och avokado
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
BBQ-kyckling med rostad majskolv
Betyg 4 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chicken drumsticks med bbq-sås och avokado
Betyg 3.6 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklingklubba BBQ med tomatsallad
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga