Melbourne BBQ – grillad sub med BBQ-lök, cheddar och sparris

Betyg 3.4 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Melbourne BBQ – grillad sub med BBQ-lök, cheddar och sparris

BBQ utan kött kan bli hur bra som helst, vilket den här grillmackan bevisar. Med BBQ-stekt lök, rostad sparris och smält cheddarost är det helt klart en svårslagen smörgås.

Melbourne BBQ – grillad sub med BBQ-lök, cheddar och sparris

Ingredienser

4 portioner
3 gula lökar
1 msk olja
3 msk bbq-sås
1/2 dl vatten
salt
peppar
8 gröna sparrisar
8 skivor cheddarost
4 sub bröd

Gör så här

00:10:00
00:02:00
00:03:00
00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi630 KJ / 150 kCal
Fett9 g
Salt0.3 g
Kolhydrater9 g
Protein7 g

Testa liknande recept

  • Brysselkål i bbq-sås
    Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Grillad BBQ-lök med rosmarin
    Betyg 2.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • BBQ-kyckling med rostad majskolv
    Betyg 4 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kycklingklubba BBQ med tomatsallad
    Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Grillad BBQ-kyckling med tzatziki
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad