Medelhavsfisk med gröna bönor

5
1
Medelhavsfisk med gröna bönor

Denna mumsiga fiskrätt har en underbar smak av Medelhavet. Tillaga fiskfiléerna under ett hett chili- och tomattäcke och servera den sedan direkt med smarriga gröna bönor och varm delikatesspotatis. Snabbt och gott!

Medelhavsfisk med gröna bönor

Ingredienser

4 portioner
600 g kolja- eller torskfilé färsk eller fryst
1 chilipeppar
4 tomater
2 msk olivolja
ca 15 svarta oliver utan kärnor
1 msk tomatpuré
1 - 2 msk färska örtkryddor t ex dragon
salt och peppar
300 g gröna bönor och haricots verts (bönor)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentar

Anders

2003-07-13

Mycket god fiskrätt, men jag rekommenderar att salta och peppra även på fisken, inte bara i tomatblandningen.

Näringsvärde per portion

Energi 1560 KJ / 370 kCal
Fett 14 g
Läs mer om näringsvärden