Medelhavsfisk med gröna bönor

Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
1
Medelhavsfisk med gröna bönor

Denna mumsiga fiskrätt har en underbar smak av Medelhavet. Tillaga fiskfiléerna under ett hett chili- och tomattäcke och servera den sedan direkt med smarriga gröna bönor och varm delikatesspotatis. Snabbt och gott!

Medelhavsfisk med gröna bönor

Ingredienser

4 portioner
600 g kolja- eller torskfilé färsk eller fryst
1 chilipeppar
4 tomater
2 msk olivolja
ca 15 svarta oliver utan kärnor
1 msk tomatpuré
1 - 2 msk färska örtkryddor t ex dragon
salt
peppar
300 g gröna bönor och haricots verts (bönor)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentar

Mycket god fiskrätt, men jag rekommenderar att salta och peppra även på fisken, inte bara i tomatblandningen.

Anders

2003-07-13

Näringsvärde per portion

Energi1560 KJ / 370 kCal
Fett14 g

Testa liknande recept

Örtbakade rotfrukter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Marinerad ostronskivling
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fisk med broccoli och remoulad
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgratäng med broccoli och dragon
Betyg 3.9 av 5.
33 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Medelhavsfisk
Betyg 3.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kokt kolja med ägg, pepparrotssås och dragonpotatis
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga