Medelhavsfisk med gröna bönor
Denna mumsiga fiskrätt har en underbar smak av Medelhavet. Tillaga fiskfiléerna under ett hett chili- och tomattäcke och servera den sedan direkt med smarriga gröna bönor och varm delikatesspotatis. Snabbt och gott!
Ingredienser
4 portioner
600 g kolja- eller torskfilé färsk eller fryst
1 chilipeppar
4 tomater
2 msk olivolja
ca 15 svarta oliver utan kärnor
1 msk tomatpuré
1 - 2 msk färska örtkryddor t ex dragon
salt
peppar
300 g gröna bönor och haricots verts (bönor)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1560 KJ / 370 kCal
Fett14 g
Kommentar
Mycket god fiskrätt, men jag rekommenderar att salta och peppra även på fisken, inte bara i tomatblandningen.
Anders
2003-07-13