Denna mumsiga fiskrätt har en underbar smak av Medelhavet. Tillaga fiskfiléerna under ett hett chili- och tomattäcke och servera den sedan direkt med smarriga gröna bönor och varm delikatesspotatis. Snabbt och gott!
Ingredienser
4 portioner
600
g
kolja- eller torskfilé färsk eller fryst
1
chilipeppar
4
tomater
2
msk
olivolja
ca 15
svarta oliver utan kärnor
1
msk
tomatpuré
1 - 2
msk
färska örtkryddor t ex dragon
salt och peppar
300
g
gröna bönor och haricots verts (bönor)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
5
1 st
Kommentar
Anders
2003-07-13
Mycket god fiskrätt, men jag rekommenderar att salta och peppra även på fisken, inte bara i tomatblandningen.
Kommentar
Anders
2003-07-13Mycket god fiskrätt, men jag rekommenderar att salta och peppra även på fisken, inte bara i tomatblandningen.