Medelhavsfisk
Som namnet antyder har denna fiskrätt fått smak av typiskt sydeuropeiska ingredienser som körsbärstomater och provencalska örter.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2012
Ingredienser
4 portioner
520 g torskfiléer
600 g fast potatis
1 zucchini
2 röda paprikor
2 rödlökar
1/2 ask körsbärstomater (à 250 g)
1 1/2 msk olivolja
1 1/2 msk frysta örtkryddor Provencale
1 tsk salt
2 krm peppar
1 1/2 dl matyoghurt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1506 KJ / 362 kCal
Fett9.3 g
Kolhydrater36.2 g
Protein28.8 g
Kommentarer
Gott! Men var hittar man idag djupfrysta Provencalska kryddor?? Fanns förr i Findus sortiment men verkar ha utgått. Har aldrig sett det i ICA’s egna sortiment heller. Vore trevligt att få se det i butik igen.
Marie
2024-02-09Supergott. Och enkelt att laga! Mina kräsna barn tog till och med om.
Åsa
2014-02-28Jättegott!! Den hade fått en femma om det hade varit nåt annat än matyoghurt som sås, det blev lite tråkigt. Aioli som Lottie här nedan föreslår hade varit godare.
Elisabet
2012-12-04