Som namnet antyder har denna fiskrätt fått smak av typiskt sydeuropeiska ingredienser som körsbärstomater och provencalska örter.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2012
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matyoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergott. Och enkelt att laga! Mina kräsna barn tog till och med om.
Åsa
2014-02-28Jättegott!! Den hade fått en femma om det hade varit nåt annat än matyoghurt som sås, det blev lite tråkigt. Aioli som Lottie här nedan föreslår hade varit godare.
Elisabet
2012-12-04Det här var verkligen jättegott, blandade i alla grönsaker i formen,tog lite mer örtkryddor, sen la jag på en tunn skiva smör ovanpå fisken och serverade med aioli i stället för yoghurt. Nästa gång lägger jag till lite pressad vitlök för extra sting.
Lottie
2012-04-18