Matjessmörrebröd

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Matjessmörrebröd

Detta matjessmörrebröd passar utmärkt som läcker förrätt. Klicka på din röra av ägg, lök, senap och crème fraiche på ett mörkt bröd och toppa med matjessill och krispig, skivad lök. En grön dillkvist på toppen ger ett extra blickfång vid servering.

Matjessmörrebröd

Ingredienser

4 portioner
1   burk matjessill (à 200 g)
2   ägg
1   rödlök
1   kruka gräslök
1 dl  crème fraiche
1 msk  dijonsenap
4   skivor mörkt bröd
dill

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja) eller imat fraiche (innehåller havre).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1549 KJ / 370 kCal

Testa liknande recept

Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Löjromssill med vörtsmulor
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Silltilltugg
Betyg 2.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessillfat (buffé)
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessillröra med ägg, rödlök och senap
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga