Matjessmörrebröd
Detta matjessmörrebröd passar utmärkt som läcker förrätt. Klicka på din röra av ägg, lök, senap och crème fraiche på ett mörkt bröd och toppa med matjessill och krispig, skivad lök. En grön dillkvist på toppen ger ett extra blickfång vid servering.
Ingredienser
4 portioner
1 burk matjessill (à 200 g)
2 ägg
1 rödlök
1 kruka gräslök
1 dl crème fraiche
1 msk dijonsenap
4 skivor mörkt bröd
dill
För alla
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja) eller imat fraiche (innehåller havre).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1549 KJ / 370 kCal
Kommentarer