Smörrebröd med sill

Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Smörrebröd med sill

Detta matjessmörrebröd passar utmärkt som läcker förrätt. Klicka på din röra av ägg, lök, senap och crème fraiche på ett mörkt bröd och toppa med matjessill och krispig, skivad lök. En grön dillkvist på toppen ger ett extra blickfång vid servering.

Smörrebröd med sill

Ingredienser

4 portioner
1 burk matjessill (à 200 g)
2 ägg
1 rödlök
1 kruka gräslök
1 dl crème fraiche
1 msk dijonsenap
4 skivor mörkt bröd
dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1549 KJ / 370 kCal

Testa liknande recept

Knäckesnittar med matjessill, färskpotatis och gräslök
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Silltilltugg
Betyg 2.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sillgodis
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjessillröra med ägg, rödlök och senap
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjessill med kokta gulbetor
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Nubbesallad (lättare variant)
Betyg 2.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad